Schoonmaak producten voor dagelijkse schoonmaak

KIES NU VOOR REINIGING MET GREEN XL PRODUCTEN.

  

Klik op afbeelding op te bestellen

Interieur Reiniger ( 1 en 5 liter)

Green XL interieur reiniger is een zeer veelzijdig en zeer doeltreffende reiniger verrijkt met veilige probiotische bacteriën. Kan gebruikt worden op alle soorten oppervlakken, zeer geconcentreerd en heeft een goede nawerking op rest vuil. Reinigt en ontvet dieper en sneller en vormt een stabiele en gezonde microflora in uw omgeving. Is het veilig voor alle wasbare oppervlakken, kleding en verwijdert onaangename geuren. Laat een aangename geur achter.

    

Klik op afbeelding om te bestellen

Sanitair Reiniger ( 1 en 5 liter)

Green Xl sanitair reiniger is een dagelijkse reinigingsmiddel verrijkt met veilige probiotische bacteriën. Is uitermate geschikt voor zwaar belaste sanitaire ruimten, zeer geconcentreerd en heeft een goede nawerking op rest vuil. Reinigt en ontvet dieper en sneller en vormt een stabiele en gezonde microflora in uw omgeving waardoor desinfectie in de meeste gevallen niet nodig is. Is veilig voor alle wasbare oppervlakken, huid en kleding en verwijdert onaangename geuren.

   

Klik op afbeelding om te bestellen

Vloer reiniger schuimend ( 1 en 5 liter)

Green XL Vloer reiniger schuimend is een uiterst veelzijdige en zeer effectieve schuim reiniger verrijkt met veilige probiotische bacteriën. Kan gebruikt worden op alle soorten vloeren, zeer geconcentreerd en heeft een goede nawerking op rest vuil. Reinigt en ontvet dieper en sneller en vormt een stabiele en gezonde microflora in uw omgeving. Is veilig voor de huid en kleding, verwijdert onaangename geuren.

   

Klik op afbeelding om te bestellen

Vloer reiniger niet schuimend ( 1 en 5 liter)

Green XL Vloer reiniger niet schuimend is een niet schuimende reiniger. Is een zeer veelzijdig en zeer doeltreffende reiniger verrijkt met veilige probiotische bacteriën. Kan gebruikt worden op alle soorten vloeren, zeer geconcentreerd en heeft een goede nawerking op rest vuil. Reinigt en ontvet dieper en sneller en vormt een stabiele en gezonde microflora in uw omgeving. Is veilig voor de huid en kleding, verwijdert onaangename geuren.

Dit Product is perfect voor machine reiniging.

    

Klik op afbeelding om te bestellen

Prof Sani ( 1 en 5 liter)

Prof Sani is een schuim reiniger voor gebruik in grote sanitaire omgevingen, zoals o.a. kleedruimtes, enz
Prof Sani is een sterk geconcentreerd, biologisch afbreekbaar, schuim reinigingsmiddel, verrijkt met probiotica. Na verdunning van het product kan worden toegepast op elk waterbestendig oppervlak. Heeft een sterke 3 voudige werking voor optimale resultaat:

  • Diepgaande microscopische werking tot in de kleinste onzuiverheden van een oppervlak
  • Eliminatie en voorkomen van nare luchtjes.
  • Invoering van veilige en gezonde microflora op de oppervlakken.

Klik op afbeelding om te bestellen

Sani Gel ( 500 ml )

Sani Gel zorgt voor een diepgaande protection in hygiënische omgevingen. Sani Gel aanbrengen na het reiniging op muren of toiletten en urinoir.

Sani Gel is een biologische protector op basis van probiotica. Zorgt voor een langdurige bescherming. Laat een gezonde microflora achter Kant-en-klare beschermer. Droogt streeploos op en is veilig voor alle oppervlakken. Werkt actief tegen slechte geuren en vermindert het risico van infecties. Blijft langdurig ontgeuren. Niet-agressief  product. Bevordert een gezond binnenmilieu dankzij miljarden positieve organismen.