HET PROBLEEM!!!!!
Wie kent de problemen niet, schimmel in de badkamer van het vakantiehuisje of hotelkamer of vieze geurtjes veroorzaakt door bacteriën, in o.a. toiletten of gewoon de muffe geur in een hotelkamer, vakantiehuisje of kleedruimtes in zwembaden.

Schimmel die elke keer weer terug komt op de muur ook na gebruik van zware reiniging middelen zoals Chloor of bleekwater, zeer arbeidsintensief om dit elke keer te verwijderen, tevens wordt het personeel elke keer weer blootgesteld aan zware chemie die ze in ademen of op een huid kunnen krijgen. Schimmel in badkamers is een oorzaak van slechte ventilatie, om dit te verbeteren zijn vaak ingrijpende verbouwing nodig, die vaak heel veel geld kosten. Maar is het probleem dan weg? Bij 80% van de gevallen niet. Vocht blijft een probleem in badkamers/natte ruimtes. Muffe geur wordt de meeste tijd veroorzaakt door schimmel en slechte bacteriën

 

DE OPLOSSING
Verantwoord reinigen doormiddel van een microbalans holiday concept.

Wat het concept niet doet is desinfecteren. Bij correcte inzet van het Microbalans Holiday concept, zult u merken dat tussentijdse desinfectie minder vaak noodzakelijk is. U wilt toch ook een gezonde vakantieomgeving.
De Holiday Plus Producten helpen om dit op eenvoudige wijze te realiseren. Ze bevatten 100% natuurlijke bacteriën die organisch afval afbreken en omzetten in veilige en geurloze eindproducten. Behalve een frisse badkamer en niet muf stinkende kamers, melden gebruikers vele andere voordelen: hogere klant tevredenheid , schonere huisjes en of hotelkamers, minder stof , minder schoonmaakwater nodig en bovendien minder schoonmaaktijd en een prettiger werkomgeving. In plaats van problemen achter in de keten aan te pakken, grijpen onze producten de problemen direct bij de bron aan. Bovendien is het concept zeer energiezuinig, duurzaam, op iedere locatie toepasbaar en draagt het concept bij aan het verbeteren van uw bedrijfsresultaat. Met het Microbalans Holiday Concept verbeteren de verblijfsomstandigheden in het vakantiehuisje of hotelkamer. Met alle voordelen die daar logischerwijs uit volgen. Om een goed opstart te maken, kan het gewenst zijn om, d.m.v. een grondige schoonmaak gevolgd door de juiste desinfectie methode, een nieuwe ‘nul situatie’ voor de huisjes of kamers te creëren. Vervolgens start u het Microbalans Holiday concept voor een veilige en milieuvriendelijke continuering van uw natuurlijke aanpak.

Natuurlijk zullen wij u bijstaan om alles in perfecte banen te leiden voor het beste resultaat, dit doen wij b.v. bij opstart en tussentijdse micro biologische monsters te nemen, om te kijken of alles in perfecte microbalans is.